Cvit je otvorio blagdansku sezonu s posebnim božićnim radionicama!

Stiglo je najljepše doba godine 😊 Iako je prosinac obilježen nižim temperaturama, zagrijava naša srca kao niti jedan mjesec u godini! Sjaj lampica, miris cimeta, bogati ukrasi – sve to budi u nama dobre emocije!

Pripremili smo raskošnu božićnu kolekciju kako bi blagdane proveli u velikom stilu. Prirodni, američki, skandinavski, klasični samo su neki od stilova koji vas čekaju na Cvit web shopu. No, znamo kako neki od vas imaju veliku želju svojim rukama napraviti predivan poklon za ukućane.

CVIT-24

Zato smo ove godine odlučili otvoriti vrata Cvita i pozvati vas da zakoračite u naš svijet. Bajka započinje u zagrebačkom kvartu Vrbik, gdje se iz izloga smiješe božićni ukrasi koji vas pozivaju da uđete.


Božićna radionica je namijenjena svima! Važno je samo odlučiti što želite naučiti izraditi – adventski vjenčić ili vijenac za vrata.

CVIT-16

Radionicu vodi Dora, kreativna i nasmijana članica Cvit tima koja obožava sve što ima veze s Božićem! Vjerujte u pravim ste rukama jer osim tehnika pletenja vijenca, Dora će vas inspirirati za odabir dekoracije koja će se odlično uklopiti u vaš dom. 

CVIT-27

Slamnati vijenac, škare, rukavice dočekat će vas na stolu. Prvo je potrebno omotati žicu oko slamnatog vijenca, a zatim narezane grane bora postupno dodavati sve dok ne dobijete predivnu zelenu podlogu.

Kada završite „teški“ dio, kreće zabava ukrašavanja. Naoružali smo se ukrasima od prirodnih materijala poput cimeta, sušenih naranči, plodova anisa za ljubitelje natural stila pa sve do šarenih lizalica, veselih orašara i sjajnih kuglica za američki stil dekoriranja. Dora će vam pokazati i par trikova koje se kod kuće možda ne bi sami dosjetili.

Osim kutije s vjenčićem za stol ili vrata, kući nosite i blagdanski duh te dobru energiju jer već nakon prve ovogodišnje radionice možemo reći da toga ne nedostaje. Grupa ljudi koja se do jučer nije poznavala, uživala je u upoznavanju i opuštanju uz neizostavne božićne hitove! Razmjenjivali su se savjeti za pečenje mirisnih kolača, trikovi gdje ugrabiti najbolje ponude za savršene božićne poklone i još puno toga. Sve u svemu predivno iskustvo, koje opušta i ispunjava.

vijenac mahovina2

Za kraj, pitali smo neke od sudionika kako im se svidjela prva radionica izrade adventskih vijenaca.

radionica 5
Processed with VSCO with al1 preset

„Radionica me oduševila i nadmašila sva moja očekivanja. Izbor ukrasa je bio jako raznolik pa je svatko mogao izabrati nešto za sebe! Preporučila bih je svima koji vole nešto sami izrađivati jer će nešto korisno naučiti i pritom se zabaviti!“ – Antonela, @ag.pillowtalk

„Cvit božićna radionica bila mi je odlično iskustvo. Osim što sam naučila sve trikove da si doživotno mogu izrađivati adventske vijence, vrhunski sam se zabavila. Oduševila me količina materijala i dostupnih ukrasa za finiširanje naših vjenčića, kao i kutija u kojoj sam ga ponijela kući i spriječila truckanje u autu za doma. Cvit Happens tim je ljubazan, simpatičan i stručan, a ja očigledno imam samo riječi hvale!“ – Petra, @petra_miksik

Ubrzo se pali prva svijeća, zato požurite po svoj adventski vijenac.
Od srca vam želimo da uživate u svim čarima nadolazećih blagdana 😊

Share?
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp