Cvjetna instalacija : zakorači u sliku

Popularni zagrebački kafić Greenery Procaffe okupio je brojne zaljubljenike u cvjetne dekoracije, jazz i vrhunski gin&tonic na eventu pod nazivom „Zakorači u sliku“.

Cvit Happens vam ponosno predstavlja cvjetnu instalaciju za jesen 2018./19. Ovakve fotografije želimo na svakom eventu!

Nismo željeli pristupiti pozadini za fotografiranje, koja je danas neizostavni element poslovnih i privatnih evenata, kao statičnoj i nepromjenjivoj kulisi. Mi smo željeli prenijeti stalno kretanje i pulsiranje prirode. Ideja je da idemo korak dalje, niste više samo vi ispred slike, nego vas pozivamo da zakoračite u sliku.

Nadahnuće za cvjetnu instalaciju pronašli smo u impresionističkim slikarima, a Greenery Procaffe činio se kao najbolji mogući izbor za realizaciju naše vizije.

Pristup realizaciji cvjetne instalacije bila je nedirnuta priroda. Nismo željeli prostor ispuniti lišćem i bundevama kao što je uobičajeno kada pomislimo na listopad. Odlučili su ukomponirati zelenilo koje možete pronaći u ovo vrijeme godine i neke dramatične elemente poput pampas trave. U instalaciji smo koristili više od 15 kilograma sezonskog bilja, a nas su posebno očarale tamnocrvene dalije.

Svoje oduševljenje nisu mogli sakriti ni brojni uzvanici među kojima su bila i neka poznata lica poput Mirne Savić, Nine Slišković Goleš, Anamarije Stiščak i Mile Butorca.

Cijelu noć zabavljali su nas nagrađivani mladi glazbenici Petra Kukavica, Krešimir Kottek i Dominik Grgić iz sastava Trio Morum. Zvuci zavodljivog saksofona savršeno su pristajali uz gin&tonic.

Barmeni Greenery Procaffea spojili su kultne okuse tonika Fentimans s jednim od najposebnijih ginova na tržištu – Monkey47 gin. Ako ste ga jednom probali, nikada ga nećete zaboraviti!

Uzvanici su također imali prilike osvojiti neke od bogatih nagrada sponzoriranih od strane domaćih proizvođača – Tie Me, Urban Watch i Miss2Mrs.


Fotografije: Marija Laća

Share?
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp