Feel the color

Jučer je u jednoj od zagrebačkih zelenih oaza, Cvit Happens pripremio najljepši piknik kakav ste do sada mogli vidjeti samo na Pinterestu! Tko sve nije mogao odoljeti čarobnoj atmosferi i dobroj hrani donosimo u nastavku.

Feel The Color – naziv je drugog po redu ekskluzivnog Cvit Happens partyja, od kojeg se puno očekivalo. Prisjetimo se, na jesen je Cvit studio pripremio veliku konstrukciju za fotografiranje čime su najavili vodeći trend u svijetu poslovnih događaja.

Upitali smo Antuna, glavnog dizajnera Cvit Happensa, koji su to novi trendovi za sezonu koja je već pred vratima : “Boje se vraćaju u velikom stilu! Jako nam je drago što su klijenti spremniji no ikad prihvatiti hrabriji stil dekoriranja – asimetričan, pomalo divlji i prepun cvijeća.” Upravo taj divlji stil vidimo i na Feel The Color zidu za fotografiranje ispred kojega su pozirale brojne poznate influencerice kao što su Donna Lugonja Petković, Ines Heli, Pamela Smoljanić i Anita Dundović.

U središtu zelenila smjestio se dugački piknik stol. Dekoracija je odisala romantikom – bogati cvjetni aranžmani u različitim vazama, visoke svijeće u šarenim bojama i zlatni beštek. Personalizirani pristup nikada ne izlazi iz mode, zato je svaku influencericu dočekala i millennial pink kartica s Instagram imenom.

Za moderna, lagana i razigrana jela pobrinuo se Catering Kvatrić. Tako su blogerice uživale u kolačićima od lososa, carpacciom od bifteka i drugim delikatesama. Za slatki užitak pobrinuo se kultni američki sladoled Ben and Jerry’s.

Insta – worthy kutak je zasigurno i preslatki VW kamper nazvan Greenery Bus koji u sebi krije photobooth!

Dok smo pijuckali poznati Beefeater Pink Gin saznali smo da su djevojke i izvan Instagrama razvile predivna prijateljstva. Zato je uz dobru glazbu TURKDJ-a, glasno odzvanjao i žamor zadovoljnih gostiju.

Zavirili smo i u poklon vrećicu gdje nas je posebno razveselila majica hrvatskog branda Pišem ti po zidu i uvijek potrebni proizvodi iz Dove kolekcije.

Share?
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp