Kako postići organic stil na svom vjenčanju?

U interijeru već nekoliko sezona vlada trend uporabe prirodnih materijala, zemljanih tonova i bogatih tekstura. Kako sve više mladenaca svoje vjenčanje doživljava kao prezentaciju svoje osobnosti i  načina života, nije ni čudno da organic stil postaje sve popularniji trend i u svijetu vjenčanja!

Ako želite održivo vjenčanje koje uz to izgleda nevjerojatno, onda će vam ideje koje donosimo u nastavku biti od velike pomoći.

CEREMONIJA

Ceremonija je najdirljiviji trenutak svakog vjenčanja, zato mu posvetite dodatnu pozornost. Na styled shoot-u akademije Organizator vjenčanja, popularni studio Cvit Happens iznenadio nas je odabirom čarobne pozadine koja izgleda kao šuma iz bajke. Put do ceremonije uređen je nizom nježnog pamuka, lunarije i bijelih svijeća.

Marija Laca

Buket

Najbolji detalj pri odabiru organic buketa za vjenčanje jest činjenica da ostaje predivan zauvijek! Možete ga čuvati kao dekoraciju u domu ili ga jednog dana pokloniti svojoj kćeri na njezin veliki dan. Decentna bijela boja u kombinaciji s toplim tonovima sigurno nikada neće izaći iz mode.

ŠTO ODJENUTI?

Raskošne vjenčanice i grubi materijali neće odgovarati organic stilu. Zato se vodite idejom ležernosti, unutarnje ljepote i istinskog uživanja u trenutku. Vjenčanica hrvatskog brenda Nebo i Varteks odijelo, savršeni su odabir ako želite izgledati elegantno i opušteno u isto vrijeme. Začinite izgled detaljima poput Perlet ukrasom za kosu.

Marija Laca

Stol

Najpoznatiji hrvatski organizatori vjenčanja – Weddings in Croatia, pronašli su savršenu lokaciju za organic vjenčanje. Nemojte se bojati riskirati, industrijski prostori poput starih tvornica odlično će se uklopiti u nježnu temu. Za dekoraciju stola odaberite osvježavajuću paletu boja – bijelu i zemljane tonove sa zlatnim akcentom. Prekrasni drveni stol brenda Meblo ukrašen je suhim cvijećem, pamukom i tek s nekoliko mirisnih Parfume Flower ruža kako bi udahnuli život dekoraciji. Meet Mia je dokazala da torta nježnih tonova nikako nije obična, već pravo umjetničko djelo. Za jedinstveni doživljaj poigrajte se odabirom drugačijih tanjura, poput ovih brenda Terraceramica. Točka na i neka bude White and Glory papirna konfekcija.

W O W KUTAK

Haljina, odijelo i dekoracija uvijek ukradu najviše vremena pri planiranju vjenčanja. Zato mladenci često zaborave dodati neki wow detalj za svoje goste! Nemojte da se to i vama dogodi. Na vrijeme razmislite koji kutak možete dodati svom danu, a da ima veze s vašom ljubavi. Primjerice, obožavate zabavne parkove – iznenadite goste strojem za šećernu vatu! Volite piti gin? Pozovite Kofer. na svoje vjenčanje.

Fotografi: Marija Laća, Andrea Gržičić, Dream Day Photography, DaVu weddings

Lokacija: Modni studio Nebo

Frizura: Frizerski studio Papilota

Šminka: Make up Laura

Share?
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp