Kako uklopiti viseće dekoracije na svom vjenčanju

Viseće cvjetne dekoracije bit će veliki hit u nadolazećoj sezoni i to s dobrim razlogom! Donosimo vam nekoliko genijalnih ideja kako uklopiti ovaj trend s ostalim dekoracijama u dvorani. No, ako želite da glavnu riječ vode upravo visilice – inspirirajte se s nesvakidašnjim zagrebačkim vjenčanjem. Na kraju vas čekaju mitovi i istine o novom trendu.

stol-mladenaca-cvithappens
detalji-glavni-stol

Marija Laća, Imanje Marincel

Središnja dekoracija

Viseći aranžmani unose dašak glamura u svaki prostor. No, ako vam je budžet ograničen razmislite o kombinaciji tradicionalnih aranžmana i jedne središnje visilice. Na ovaj način možete posebno naglasiti plesni podij ili stol mladenaca! U nastavku pogledajte nekoliko primjera sa stvarnih Cvit vjenčanja.

Golf vjenčanja Zagreb

Iznad stolova za goste

Nedavno smo na Cvit Instagram profilu postavili pitanje : „Koji oblik dekoracije vam je najdraži?“ , a odgovor nas nije ni najmanje iznenadio. Najveći broj pratitelja odabrao je kombinaciju visokih i niskih dekoracija. Ovo je provjereno dobra receptura ako želite stvoriti intimniju atmosferu i povezati eksterijer s interijerom. Na vama je samo da odlučite želite li umjetno ili pravo zelenilo, cvijeće u boji ili organic detalje, a mi ćemo se pobrinuti da sve izgleda baš onako kako ste zamislili.

Best man studio, Imanje Marincel

Kad visilice ukradu show

Sigurno već znate za našu ljubav prema vječnom klasiku – greenery stilu! Osim što uvijek odiše svježinom i romantikom jako je fleksibilan. Možete se poigrati bojama nadstolnjaka, vaza, cvijeća i tako odlučiti u kojem smjer želite ići od elegantnog minimalizma do raskošnog šumskog vjenčanja.

Best man studio, Lido

Kroz našu radionicu prošlo je more predivnih vjenčanja na temu zelenila, ali nas je ovo posebno oduševilo! Želja mladenke bila je nenametljiva dekoracija i pogađate – z e l e n a! Kada smo provjerili lokaciju vjenčanja i uvjerili se da prostor dvorane dopušta visilice, dvojbe više nije bilo. Nakon sati i sati pletenja, naši predivni zeleni oblaci osvanuli su i ukrali show! Miris eukaliptusa, čempresa i ostalih biljaka preplavio je prostoriju. Kada bi barem svaki dan mogli pijuckati vino ispod ovakvih oblaka!

Best man studio, Lido

MIT ILI ISTINA?

Share?
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp