Mediteran u centru Zagreba

Upoznali su se na otoku i zaprosio ju je na otoku. No, kada je došao red na izbor mjesta vjenčanja našim mladencima bilo je teško odlučiti se između romantičnog mjesta koje ih veže i njihovog doma – Zagreba.

Zagreb je ipak odnio pobjedu. No, ponekad možete imati sve! Odlučili su se za dnevno vjenčanje i za neuobičajeni stil. Htjeli su ležernost otoka, urbanost Zagreba i mladenkino najdraže cvijeće – božure.

Mediteransko vjenčanje zlatni detalji
Mediteransko vjenčanje stol

Odlična zabava održana je na jednoj od najljepših terasa u gradu unutar impozantne arhitektonske građevine osvježene zelenim vrtom i fontanom. Stolovi za goste bili su jednostavno uređeni božurima i bijelim svijećama u zlatnim vazama, dok je prostor dodatno osvježen visećim konstrukcijama isprepletanim bogatim zelenilom.

Mediteransko vjenčanje detalji
Mediteransko vjenčanje
Mediteransko vjenčanje detalji

Stol zaljubljenih bio je drugačiji od većine svadbenih stolova koje smo imali prilike raditi. Nije bilo ni trunke tila, bijelih hortenzija i visokih svijećnjaka. Naprotiv, dominirala je siva boja i zelenilo.Po cijeloj dužini stola ležale su masline koje su prizvale željeni miris Mediterana. Unutar maslina, isticale su se nježno narančaste ruže. Kutije ispunjenje svjećicama dodale su dimenzijalnost prostoru, a romantični svod lampica zaokružio je cijelu priču.

Mediteransko vjenčanje
Mediteransko vjenčanje
Mediteransko vjenčanje
Mediteransko vjenčanje

Upitali smo mladenku što joj se najviše svidjelo:

“Sve! Moja vizija ležernog vjenčanja koje ne prati slijepo trendove i običaje mi se u potpunosti ispunila. Na kraju su komentari gostiju bili odlični. Svi su rekli “to ste vi!” . Drago mi je što sam ovaj važan dan povjerila baš Cvitu – Hvala!”

Mediteransko vjenčanje ugođaj

Neka vam ova mladenka bude inspiracija da i vi na dan svog vjenčanja ne pristajete na uvriježena pravila već da sami nametnete željeni stil. Naš je posao da sve željene elemente uklopimo i stvorimo skladnu priču od početka do kraja!

Nazovite nas i recimo zajedničko DA!

Share?
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp