Novi – stari trend: Viseće cvjetne instalacije

Trend visećih cvjetnih instalacija raste iz dana u dan! Prvo smo ga susretali na poslovnim eventima, zatim na vjenčanjima, a sada je došlo vrijeme da unese novu svježinu i u vaš dom.

Prije nego započnemo priču o visećim instalacijama moramo priznati da su cvjetne pozadine za fotografiranje i dalje broj jedan kada su u pitanju vjenčanja i poslovni eventi. Nudimo bogatu ponudu cvjetnih pozadina, lukova za ceremonije, ali ipak naš favorit su 3D instalacije gdje doslovno zakoračite u sliku. Sjećate se našeg omiljenog jesenskog projekta?

Zakoraci u sliku
Photo: Marija Laća

No, cvijeće više nije samo u vazi ili na stolu, sada visi iznad vas! Imali smo prilike raditi viseće konstrukcije na vjenčanjima i možemo reći da će ovaj trend samo rasti! Savršen je za male i velike prostore jer se možemo poigrati s veličinom, bojom, visinom i drugim faktorima i tako ga prilagoditi potrebnom prostoru i stilu uređenja. Iako se češće koristi u unutarnjim prostorima kako bi se izbrisala granica interijera i eksterijera te unijela potrebna svježina u prostor, mi smo ga na jednom vjenčanju imali priliku koristiti i na otvorenom prostoru.

Vjencanje
Photo: Marija Laća

Nismo željeli da veliki aranžmani ometaju razgovore gostiju, zato smo decentno uredili stolove, ali kako ne bi izgubili na wow efektu odlučili smo objesiti zelene konstrukcije od pravog bilja iznad stolova. Ne treba ni govoriti kako su gosti uživali u razgovorima ispod divnog zelenila!

Photo: Marija Laća

Želimo da elemente najsretnijeg dana koristite u svakodnevnom životu, zato smo vam odlučili dati ideju kako ovaj trend može dobro izgledati i u vašem domu!

Interijer
Photo: Sanja Jagatić
Photo: Sanja Jagatić

Draga Lidija koja stoji iza uspješnog bloga Lili Halo Decoration otvorila nam je vrata svoga stana i dopustila da napravimo svoju Cvit čaroliju. Odlučili smo se za oblak iznad blagovaonskog stola od pampas trave – za koju ćete sigurno još čuti jer je ovo nadolazeći hit godine! Nijedan prostor nije premali ili velik, bitno je samo imati viziju i dobro ga realizirati.

Photo: Sanja Jagatić

Pogledajte kako male viseće instalacije mogu napraviti veliku razliku u vašem interijeru! Ovdje smo blagdanski duh još više naglasili prirodnim materijalima kao što su čempres, bor, eukaliptus i pamuk.

Photo: Marija Gašparović

Ukoliko želite dugovječniju instalaciju razmislite o opciji umjetnog cvijeća. Odlično je to rješenje za poslovne prostore i izloge dućana.

Kofer
Photo: Kofer

Nadamo se da smo vas bar malo inspirirali svojim radom 😊

Share?
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp