Od Irske do Istre…

Oduvijek vjerujemo da svakoga od nas čeka prava osoba negdje na kugli zemaljskoj! To su potvrdili i mladenci iz ove priče.

U Belgiji na putu do večere dečko klekne kraj jezera, a cura kaže DA! No, vratimo se nekoliko godina u prošlost. Cvit mladenci upoznali su se u Dublinu, gradu koji je Hana prvi put posjetila zajedno sa sportskim klubom. Sigurno nije ni maštala da će se nakon osam godina kući vratiti s lokalnim dečkom!

Sudbina je odigrala svoje i mi smo presretni što smo dobili priliku biti dio njihove priče.

Odlučili su se vjenčati u Istri koja je u zadnjih nekoliko godina postala jedna od najtraženijih lokacija za vjenčanje u Hrvatskoj. To nas ne čudi s obzirom na to da ima sve! Kristalno čisto more, predivne uvale, romantične vinograde i maslinike.

Ceremonija se održala u ekskluzivnoj vili Polesini s pogledom na more. Cvjetni luk za ceremoniju napravljen je od bijelih ruža i maslina koje simboliziraju ljubav, mir i vječnost. Djevojčice su nosile BabyBreath vjenčiće od nježno bijelih gipsofila, a najbliži gosti okitili su se elegantnim reverima.

Na okruglom stolu za mladence isprepleli smo predivnu girlandu, te dodali bijele svijeće za romantični ugođaj.

Klasična elegancija nikada ne izlazi iz mode, tako da su stolove za goste krasile mirisne bijele ruže, hortenzije, lizijantusi i neizostavan detalj svih mediteranskih vjenčanja – ružmarin.

Svi već znate našu ljubav prema vjenčanom buketu! To nikako nije običan buket, rađen s ljubavlju čuvar je najljepših uspomena između dvoje zaljubljenih.

Uživali smo u društvu sretnih mladenaca kojima se još jednom zahvaljujemo što su nam ukazali povjerenje i ispričali svoju priču! Želimo vam život prepunih ovakvih trenutaka.

Share?
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp