Pogledajte tko je osvojio darivanje u vrijednosti od 10 000 kn!

Potaknuti vašim divnim porukama na Cvit Instagram profilu odlučili smo posebno razveseliti jedan sretni par i pokloniti im savršen poklon za vjenčanje! U tome nismo bili sami. Priču su podržali vrhunski brendovi iz svijeta vjenčanja koje donosimo u nastavku.

Nekoliko dana nakon objave darivanja, slučajnim odabirom izvukli smo naše dobitnike – Barbaru i Zdenka! Presimpatičan par iz Vukovara priznaje da nije planirao „Prewedding shoot“, ali su bili oduševljeni idejom. U Zagrebu ih je dočekao tim stručnjaka, spreman za predivne fotografije u boho stilu. Barbara se prvo uputila u studio Diane Viljevac. Odabrala je haljinu koja osvaja jednostavnošću i ženstvenom siluetom. Matea Beranek zaslužna je za savršen make up, a Studio Harite za zlatne valove u kosi. Mi smo odlučili frizuru dodatno začiniti s velikom cvjetnom krunom i buketom koji prati boho priču.

Nakon uljepšavanja, zaljubljeni par stao je pred objektiv poznate fotografkinje Marije Laće. Prošetali su centrom Zagreba i napravili očaravajuće fotografije.

Snimanje je bilo izuzetno zanimljivo, jer smo se oboje upustili u nešto s čime nemamo iskustva. Marija nas je tijekom shoot-a navodila kroz razne poze, ali osmjesi su bili skroz spontani. Ja, kao i svaka žena, kad sam vidjela tko sudjeluje u giveaway-u, sam se odmah odlučila ubaciti u darivanje pa što bude. Mogu reći da pobjedu nisam očekivala, ali sam joj se itekako nadala. Planer za vjenčanje se već uvelike koristi kao i svi ostali pokloni i ovo je sigurno najljepši giveaway koji je bio sklopljen!

Barbara

Osim divnih uspomena, Barbara je kući odnijela i elegantnu torbicu s Cocopat potpisom. Nedavno zaručenom paru dobro će doći i Miss2Mrs planer za vjenčanje, a šuška se da je i kuma dobila svoj posebni planer.  Dizajn posebnih pozivnica za prijatelje i obitelj, prepustili smo White and Glory timu. Jedva čekamo ih vidjeti!

Uživali smo u društvu Barbare i Zdenka, ali i svih naših prijatelja iz svijeta vjenčanja! Pratite naš Instagram profil jer tko zna, možda ste baš vi naši idući dobitnici 😉

Share?
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp