Pogledajte tko je osvojio darivanje u vrijednosti od 10 000 kn!

Potaknuti vašim divnim porukama na Cvit Instagram profilu odlučili smo posebno razveseliti jedan sretni par i pokloniti im savršen poklon za vjenčanje! U tome nismo bili sami. Priču su podržali vrhunski brendovi iz svijeta vjenčanja koje donosimo u nastavku.

Nekoliko dana nakon objave darivanja, slučajnim odabirom izvukli smo naše dobitnike – Barbaru i Zdenka! Presimpatičan par iz Vukovara priznaje da nije planirao „Prewedding shoot“, ali su bili oduševljeni idejom. U Zagrebu ih je dočekao tim stručnjaka, spreman za predivne fotografije u boho stilu. Barbara se prvo uputila u studio Diane Viljevac. Odabrala je haljinu koja osvaja jednostavnošću i ženstvenom siluetom. Matea Beranek zaslužna je za savršen make up, a Studio Harite za zlatne valove u kosi. Mi smo odlučili frizuru dodatno začiniti s velikom cvjetnom krunom i buketom koji prati boho priču.

Nakon uljepšavanja, zaljubljeni par stao je pred objektiv poznate fotografkinje Marije Laće. Prošetali su centrom Zagreba i napravili očaravajuće fotografije.

Snimanje je bilo izuzetno zanimljivo, jer smo se oboje upustili u nešto s čime nemamo iskustva. Marija nas je tijekom shoot-a navodila kroz razne poze, ali osmjesi su bili skroz spontani. Ja, kao i svaka žena, kad sam vidjela tko sudjeluje u giveaway-u, sam se odmah odlučila ubaciti u darivanje pa što bude. Mogu reći da pobjedu nisam očekivala, ali sam joj se itekako nadala. Planer za vjenčanje se već uvelike koristi kao i svi ostali pokloni i ovo je sigurno najljepši giveaway koji je bio sklopljen!

Barbara

Osim divnih uspomena, Barbara je kući odnijela i elegantnu torbicu s Cocopat potpisom. Nedavno zaručenom paru dobro će doći i Miss2Mrs planer za vjenčanje, a šuška se da je i kuma dobila svoj posebni planer.  Dizajn posebnih pozivnica za prijatelje i obitelj, prepustili smo White and Glory timu. Jedva čekamo ih vidjeti!

Uživali smo u društvu Barbare i Zdenka, ali i svih naših prijatelja iz svijeta vjenčanja! Pratite naš Instagram profil jer tko zna, možda ste baš vi naši idući dobitnici

Share?
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp