Eventi

Vizualni identitet brenda mora biti pažljivo utkan u svaki detalj Vašeg poslovanja od uređenja poslovnog prostora, izloga, promocija, seminara pa čak i Božićnog partyja!

Pomno planiramo evente uz pomoć vlastitih cvjetnih instalacija kao što su veliki cvjetni zidovi za fotografiranje, press zidovi, viseće instalacije, personalizirani natpisi – potpuno prilagođeni želji klijenta i prostoru.

EVENTI S CVIT HAPPENS POTPISOM

Naručite cvjetni zid krojen samo za vas
ili unajmite već gotovi Cvit dizajn

Cvit Happens je specijaliziran za izradu vrhunskih cvjetnih zidova, velikih konstrukcija i lukova potpuno prilagođenih želji klijenta. Nudimo personalizirani pristup svakom klijentu od pripreme idejnog koncepta, izrade, dostave i ugradnje proizvoda iz naše ponude. Osim kupnje, nudimo i uslugu najma gotovih cvjetnih zidova i konstrukcija za vaše posebne prigode.

Redovito dekoriranje poslovnih i privatnih prostora

Unesite malo Cvita u svoj dom ili radno mjesto!
Veuve Clicquot

Nudimo uslugu tjednog ili sezonskog uređenja i održavanja predvorja hotela, ureda, recepcije, bara ili privatnih prostora koje želite redovito osvježiti mirisnim cvijećem. Najviše se poslovnih klijenata odlučuje za dekoriranje prostora u vrijeme blagdana i praznika, zato rezervirajte svoj termin već danas i prekrižimo zajedno jednu stvar s vaše dugačke TO DO blagdanske liste.

SCENOGRAFIJA ZA SNIMANJE

organic pozadina 2

U suradnji s timom profesionalaca rado ćemo pripremiti scenografiju za snimanje reklama, modnih ediotrijala i svih drugih potreba uvjetovanih od strane klijenta. Naš cilj je ponuditi idejno rješenje za svaki projekt na koji stavljamo svoj potpis. Uz uslugu stylinga za snimanje, nudimo i uslugu koordinacije jer poučeni dugogodišnjim iskustvom znamo koliko je važno pridržavati se vremenskih ograničenja zbog predviđenog budžeta i zacrtanih ciljeva.

Referentna lista