Recimo zajedničko DA!

Vjenčanje je intiman trenutak i zato prije svega hvala što razmišljate da nas uvedete u svoju malu čaroliju! Bit ćemo sretni ako kliknemo i kažemo zajedničko DA – cvjetnoj rapsodiji, ugodnoj atmosferi i najljepšim uspomenama.

Od najljepših lukova za ceremonije na otvorenom, raskošnih dekoracija glavnog stola do divljih buketa – Cvit Happens dizajn postavlja romantičnu atmosferu i ostavlja vase goste bez daha!

Iza nas su mnogobrojna vjenčanja različitih stilova, zato ako i sami ne znate što želite u ovom trenutku – ne brinite! Mi smo tu da vam pomognemo i od male ideje stvorimo cvjetni koncept koji će oduševiti vas i vaše goste.

Od kuda dolazi predivno cvijeće?

Od samog početka trudimo se pronaći najbolje dobavljače kako bi dizajn s našim potpisom bio satkan od najboljih materijala na tržištu. Volimo raditi s hrvatskim uzgajivačima cvijeća, a s druge strane iznimno nam je važno klijentima dati neograničen izbor kroz cijelu godinu. Iz tog razloga često radimo i s egzotičnim uvoznim asortimanom koji kupujemo na burzi cvijeća u Nizozemskoj.

Posebno se ponosimo što smo ambasadori vodećeg svjetskog brenda Parfum Flower Company koji u suradnji s najboljim farmama na svijetu nudi sorte ruža kao što su David Austin, Meilland Jardin parfemske ruže i japanske Wabara ruže. Nakon što smo ih posjetili u Amsterdamu možemo reći da nas je zadivio profesionalni pristup, briga o okolišu i održivom načinu poslovanja – filozofija koju i sami njegujemo!

Dekorativni elementi

Uz bogati cvjetni dizajn, važni su i dekorativni elementi poput svijećnjaka i vaza. Zato redovito širimo naš asortiman i pratimo svjetske trendove. Naše skladište postalo je pravi raj za sve ljubitelje interijera! Moramo priznati da se i sami volimo izgubiti u moru dekoracija. Jako je inspirativno!

Ponuda naših usluga

Ukoliko još uvijek nemate našu ponudu,
ispunite upitnik i rado ćemo ju pripremiti za vas.

FAQ vjenčanja

Cvit Happens showroom nalazi se u Zagrebu, Poljička ulica 17. Međutim, naše usluge dostupne su i izvan Zagreba. Za zanimljiv projekt spremni smo spakirati kofere 😉

Cvit tim ulaže veliku količinu vremena upoznajući svoje klijente i smišljajući prilagođen dizajn. Kao rezultat toga, studio je u mogućnosti preuzeti samo ograničen broj događaja i vjenčanja. Naša iskrena preporuka je javite se što ranije, kako bi rezervirali svoj datum.

Troškovi su vrlo varijabilni. Samo neki od čimbenika koji su potrebni kako bi kreirali ponudu su broj gostiju, stil vjenčanja, vrsta cvijeća itd. Ako želite saznati okvirnu ponudu za svoje vjenčanje ispunite jednostavan upitnik, a odgovor stiže kroz par dana putem maila.

Ne brinite, skoro sve mladenke prolaze istu slatku muku. Na razgovoru s našim dizajnerom doći ćemo zajedno do najboljeg rješenja za vaš sretni dan.

Fotografije naših radova možete pogledati ovdje.

Mi obožavamo ruže! No, izbor cvijeća za vjenčani buket je velik. Zajedno ćemo doći do savršenog odabira koje će odgovarati stilom vašem vjenčanju.