Posebne prigode

Krštenje | Prva pričest | Krizma

Nježne dekoracije za stol i prostor u prigodnim bojama. Dekoracija slatkog stola, kreiranje slova od cvijeća i još mnoga druga dizajnerska rješenja za savršenu proslavu poput cvjetnog zida za fotografiranje. Preporučujemo i najslađi BabyBreath vjenčić iz naše ponude.

PROMOCIJA

Obrana diplomskog rada jedan je od najsretnijih događaja u životima studenata koji izlaze u poslovni svijet. Dopustite nam da organiziramo nezaboravnu zabavu kako bi proslavili vaš trud kroz sve duge godine školovanja. Naravno, nemojte zaboraviti kupiti savršen buket dok čekate zvijezdu dana da primi diplomu i baci kapu u zrak!

ROĐENDAN

Kada se prestaju slaviti rođendani? NIKADA! Svaka godina nosi nešto predivno i uzbudljivo zato ih ponosno prihvatite i uživajte u njima. Organizirat ćemo mjesto, catering i predivne dekoracije. Naravno, ako ste uzvanik na ovakvu zabavu bacite oko na dizajnerski buket iz Cvit ponude – FlowerBag.

ZARUKE | PROSLAVE GODIŠNJICA | ZLATNI PIR

Romantika je za nas način života! Niste sigurni kako zaprositi ženu svojih snova? Obratite nam se i složit ćemo intimni set up samo za vas. Brainstormat ćemo i pronaći destinaciju, dekoracije i wow efekt kakav tražite za nezaboravnu noć. Nemojte zaboraviti da je skriveni fotograf nešto što svaka žena tajno priželjkuje – pa tko ne bi volio vidjeti tu fotku kasnije? Ako ste ovaj korak već napravili nastavite u zaljubljenom tonu i nazovite nas kada trebate pomoć oko dekoracije prostora ili izbora savršenog buketa.

POZOVITE NAS DA PRIPREMIMO POZORNICU NA KOJOJ ĆE SE ODIGRATI SVI VAŽNI DOGAĐAJI U VAŠEM ŽIVOTU!