Poslovni klijenti

Organiziramo
Koordiniramo
Dekoriramo

Vizualni identitet brenda mora biti pažljivo utkan u svaki detalj Vašeg poslovanja od uređenja poslovnog prostora, izloga do promocija, seminara pa čak i Božićnog partyja!

ORGANIZIRAMO, KOORDINIRAMO I DEKORIRAMO:

Press konferencije

Lansiranje brendova / proizvoda / usluga

Korporativne seminare

Poslovne konferencije

Božićne partije

Pomno planiramo evente vrhunskog vizualnog dojma uz pomoć vlastitih cvjetnih instalacija kao što su veliki cvjetni zidovi i inicijali – potpuno prilagođeni želji klijenta i prostoru.

REFERENTNA LISTA

SCENOGRAFIJA ZA SNIMANJE

U suradnji s timom profesionalaca rado ćemo pripremiti scenografiju za snimanje reklama, modnih ediotrijala i svih drugih potreba uvjetovanih od strane klijenta. Naš cilj je ponuditi idejno rješenje za svaki projekt na koji stavljamo svoj potpis. Uz uslugu stylinga za snimanje, nudimo i uslugu koordinacije jer poučeni dugogodišnjim iskustvom znamo koliko je važno pridržavati se vremenskih ograničenja zbog predviđenog budžeta i zacrtanih ciljeva.

Redovito dekoriranje poslovnih i privatnih prostora

Unesite malo Cvita u svoj dom ili radno mjesto!

Nudimo uslugu tjednog ili sezonskog uređenja i održavanja predvorja hotela, ureda, recepcije, bara ili privatnih prostora koje želite redovito osvježiti mirisnim cvijećem. Najviše se poslovnih klijenata odlučuje za dekoriranje prostora u vrijeme blagdana i praznika, zato rezervirajte svoj termin već danas i prekrižimo zajedno jednu stvar s vaše dugačke TO DO blagdanske liste.

Matis ugođaj

Dekoriranje izloga

Dodaj izlogu malo CVITa!
Izlog je prvi korak između potencijalnog kupca i vas. To je jedan od elemenata promocije kojeg možete redovito mijenjati tako da odgovora sezoni i željama ciljane skupine. Cvit tim prije nego što krene u realizaciju najljepšeg izloga u gradu, uči o vama i vašem brandu. Jako nam je važno da se vizija brenda osjeti u predloženom dizajnu izloga.
Bliži se najčarobnije vrijeme godine – Božić! Kontaktirajte nas već danas kako bi što prije osmislili izlog koji će privlačiti poglede prolaznike i izazvati želju da se redovito vraćaju.