O nama

Kada poželite da svaka Vaša želja s lakoćom postane realnost

CVIT HAPPENS!
0
Cvit mladenaca
0
Ekskluzivnih dobavljača
0
Ruža iz Ekvadora

Nudimo kreativna vizualna rješenja za vjenčanja, privatne i poslovne evente.
Dopustite nam da vas uvedemo u Cvit svijet…

Prvo susrećete Anu, ekonomisticu koja će uz šalicu kave i ugodnog razgovora poslušati Vašu priču i pomoći vam oblikovati viziju, ponuditi brojna idejna rješenja i prilagoditi sve želje zadanom budžetu. Pobrinut će se da sve teče glatko kako bi se Vi mogli opustiti i uživati u bitnim trenucima.
1


"Čvrsto vjerujem da je ispunjavanje zadanih obećanja i točnost jednako važna u našem poslu kao i finalni produkt - dekoracija! Želim da svaki dogovoreni projekt odgovara postavljenim visokim standardima."

Nakon Ane, kreativni dio našeg tima na čelu s Antunom će vizualnim planiranjem, opremanjem i cvjetnim dizajnom pretvoriti svaku lokaciju u bajkovito mjesto iz snova. Mladencima će pomoći ispričati ljubavnu priču na najljepši mogući način. Tvrtkama nudimo uslugu dekoriranja poslovnih prostora i evenata prilagođavajući se vizualnom identitetu i potrebama klijenta.
2


"Želim svako vjenčanje koje potpisujemo učiniti nezaboravnim, a poslovne evente prilagoditi vizualnom identitetu brenda."

Uz dekoriranje vjenčanja i evenata, nudimo i cvijeće s potpisom. Sezonski buketi za svaku priliku, luksuzni FlowerBox i naš jedinstveni dizajn za nošenje cvijeća Cvit FlowerBag.

Posjetite Cvit Shop

Naša strast je izrada cvjetnih zidova i drugih konstrukcija
poput velikih cvjetnih inicijala, okvira, pergola.

Posebna je čar stvoriti nešto novo i originalno,
potpuno prilagođeno želji klijenta i prostoru.

U radu nas pokreće stoga što čekate?

Kontaktirajte nas i recimo zajedničko najboljoj realizaciji Vaših snova.